Adrese utile

Promovarea cercetarii multidisciplinare in vederea cresterii nivelului profesional si promovarea unor programe educationale pentru imbunatatirii sanatatii si calitatii vietii in cadrul comunitatii.

Site complex functionalInstitutul de Sanatate Publica Bucuresti
Fondat in 1927, institutul este o unitate specializata proprie Ministerului Sanatatii care efectueaza activitati de asistenta publica, avand rolul de "for tehnic si profesional" al ministerului in elaborarea si fundamentarea strategiilor de politica sanitara.
Site-ul prezinta structura, organizarea si serviciile oferite de catre institut, alaturi de descrierea in limba engleza a Societatii Romane de Protectie Impotriva Radiatiilor si site-ul
epidemiologie.ispb.ro cu informatii despre bolile transmisibile.
http://www.ispb.ro/

Site complex functionalAcademia de Stiinte Medicale
Reprezinta o institutie publica de interes national in domeniul cercetarii stiintifice medicale si farmaceutice, aflate in subordinea Ministerului Sanatatii. Prezinta structura, istoricul, statutul si datele de contact, alaturi de enumerarea filialelor si a membrilor sai.
http://www.ms.ro/asm/asm.htm

Site complex functionalCasa Nationala de Asigurari de Sanatate
Institutie publica autonoma cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Sanatatii ce are drept scop administrarea si gestionarea sistemului de asigurari sociale de sanatate din Romania. Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor informatii utile pentru asigurati: despre institutie, lista medicamentelor compensate, preturi de referinta, protocol medicamente, legislatie in domeniu, drepturile si obligatiile asiguratilor, a farmacistilor si medicilor. Mai ofera acces la documente oficiale(rapoarte, organigrame) si link-uri catre casele judetene de asigurari de sanatate.
http://www.casan.ro/

Site complex functionalCentrul National de Studii pentru Medicina Familiei
Cuprinde informatii despre viata medicala in Romania, stiri din sfera medicinei de familie si a educatiei, despre conferinte si simpozioane si album foto. Mai pot fi accesate link-uri catre site-uri de interes pentru cadrele medicale si pentru publicul larg.
http://www.cnsmf.ro/

Site complex, partial functionalCentrul pentru Politici si Servicii de Sanatate
Text in limba romana si in limba engleza. Centrul isi propune sa promoveze servicii de calitate in domeniul sanatatii publice si sa participe activ la dezvoltarea politicilor de sanatate. Site-ul contine descrierea centrului (misiune, obiective) si a activitatilor prestate, cu prezentarea programelor incepand cu anul 2000. In cadrul sectiunii Publicatii pot fi descarcate o serie de documente in format pdf cu privire la sanatatea publica si managementul sanitar, ghiduri si politici in domeniu.
http://www.cpss.ro/

Site complex functionalColegiul Medicilor din Romania
Organizatie profesionala non-guvernamentala ce promoveaza drepturile si interesele membrilor sai in toate domeniile de activitate. Site-ul oficial ofera informatii despre structura si organizarea colegiului, informatii de interes general si acces la consultarea Revistei Medica. Mai cuprinde legislatie si reglementari in domeniul medical, documente ale colegiului si o sectiune de resurse web. Sectiunea "registrul medicilor" este o baza de date in care pot fi regasiti toti medicii inscrisi in organizatie.
http://www.cmr.ro/

Site complex functionalCrucea Rosie Romana
Text in limba romana si in limba engleza. Prezinta in detaliu activitatile organizatiei voluntare "Crucea Rosie Romana", continand detalii de contact pentru filialele din orasele resedinta de judet si o invitatie adresata celor ce vor sa faca donatii. Mai ofera acces la acte normative de interes si la buletinele trimestriale informative proprii.
http://www.crucearosie.ro/

Site complex functionalDirectorul National de Medicina
Directorul se constituie intr-o sursa profesionala de informatii medicale din actualitatea nationala si internationala, fiind structurat pe sectiuni, cuprinzand articole si stiri medicale, soft si alte resurse informatice cu acelasi specific, dictionar, agenda medicala. Mai ofera acces la link-uri din domeniul sanitar, date despre invatamantul medical (rezidentiat), despre institutii de profil, producatori si distribuitori de servicii si produse medicale, anunturi de mica publicitate, locuri de munca, servicii de comunicatii (mesagerie, chat, forum, videoconferinte), soft si alte resurse informatice.
http://www.dnm.ro/

Site complex functionalEducatie Medicala Continua
Reprezinta un program pilot de educatie medicala continua prin Internet initiat de catre Colegiul Medicilor din Bucuresti, care se adreseaza medicilor si altor profesionisti licentiati in efectuarea actului medical. Pentru a putea beneficia de aceste cursuri on-line utilizatorii trebuie sa fie inscrisi in program (sectiunea "mod de utilizare"). Site-ul cuprinde o multitudine de articole din domeniul medical, cu scop informativ-educational, organizate pe specialitati si motor de cautare simpla si avansata.
http://www.emcb.ro/

Site temporar nedisponibil- Site temporar nedisponibil;

Site simplu sau in constructie- Site simplu sau in constructie;  

Site complex, partial functional- Site complex, partial functional;

Site complex functional- Site complex, functional;