DIN STATUTUL

SOCIETATII DE IGIENA SI SANATATE PUBLICA DIN ROMANIA

 

Denumire. Forma juridica.

 

Denumirea Asociatiei este SOCIETATEA DE IGIENA SI SANATATE PUBLICA DIN ROMANIA, in conformitate cu dovada disponibilitatii denumirii emisa de Ministerul Justitiei cu nr. 33293/04.05.2005.

 

Scop. Obiective.

 

Scopul societatii consta in  crearea unui cadru organizatoric adecvat pentru toti specialistii din domeniul medicinei preventive, in vederea ridicarii  nivelului profesional si stiintific al scolii romanesti de igiena si sanatate publica si a imbunatatirii continue a cercetarii si practicii in toate ramurile stiintifice ce se inscriu in sfera medicinei preventive.

 

Calitatea de membru

 

Societatea de Igiena si Sanatate Publica din Romania cuprinde membri titulari, membri asociati, membri sustinatori, membri de onoare si membri corespondenti.

 

Publicatii

 

Publicatia periodica a Societatii de Igiena si Sanatate Publica din Romania este Revista de Igiena si Sanatate Publica Journal of Hygiene and Public Health cu aparitie trimestriala, editata cu sprijinul Asociatiei Medicale Romane.

 

Membrii colegiului de redactie sunt numiti de catre Consiliul Director al. Societatii de Igiena si Sanatate Publica din Romania.

 

Publicarea articolelor in revista se va face cu avizul stiintific a doi membri ai Societatii de Igiena si Sanatate Publica din Romania, cu experienta in domeniu.

 

Conditiile de obtinere a revistei se stabilesc de catre Consiliul Director al Societatii de Igiena si Sanatate Publica din Romania la propunerea Colegiului de redactie.

 

Societatea de Igiena si Sanatate Publica din Romania poate edita si publica si alte materiale stiintifice neperiodice in vederea promovarii obiectivelor sale.

 

Reuniuni

 

Societatea de Igiena si Sanatate Publica din Romania organizeaza la fiecare 4 ani Congres National.

 

EXTRAS DIN STATUTUL SOCIETATII DE IGIENA SI SANATATE PUBLICA DIN ROMANIA

Statutul